promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön az Ace Ventura 3. része
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sonic, a sündisznó íróival, és az Amazon segítségével végre elkészül az Ace Ventura 3. része.

1994 volt az áttörés éve Jim Carrey pályafutásában. A gumiarcú színész ebben az évben három olyan filmben is szerepelt, amelyek nemcsak bevételi szempontból voltak sikeresek, de Carrey-t is szupersztárrá tették. Ez volt A maszk, a Dumb és Dumber, és az Ace Ventura: Állati nyomozó.

Utóbbi esetében a Warner Bros. szinte azonnal bele akart vágni a folytatásba, és bár Jim Carrey az elején ódzkodott tőle, végül mégis elvállalta. Az Ace Ventura 2-ért a színész 15 millió dollárt kapott, emellett beleszólási joga volt hozzá, hogy ki üljön a rendezői székbe. Mivel a Dumb és Dumber-t dirigáló Farrelly testvérek nem vállalták, a választás az elsőfilmes Tom DeCerchio-ra esett.

A projekt elé nagyon sok akadály és probléma gördült, ami miatt Carrey annyira megutálta az Ace Ventura 2-t, hogy emiatt sokáig nem is vállalt folytatásokat. Egyedül a Dumb és Dumber kettyóval tett kivételt, amit 2014-ben mutattak be. Azóta sok minden változott, és Jim Carrey is több kultikus film folytatásában is benne lenne, például sokat emlegetett A maszk 2-ben, és az Ace Ventura 3-ban is.

Mindkettőről régóta pletykálnak, hogy elkészülhet, de most úgy tűnik, az állati nyomozó tényleg visszatér; mégpedig az Amazon segítségével, valamint a Sonic, a sündisznó íróival, Pat Casey-vel és Josh Millerrel a fedélzeten. Viszont több fontos dolog nem tisztázott egyelőre a projekttel kapcsolatban: nem tudni, hogy egyszerű folytatás vagy reboot lesz, és azt se, hogy Jim Carrey játszhatja-e el újra a főszerepet; persze nélküle nem is lenne értelme elkészíteni.

Hogy mikor debütálhat az Ace Ventura 3. része, azt egyelőre nem tudni, de ha Jim Carrey benne is lesz, valószínűleg előbb láthatjuk viszont a Sonic folytatásában, mint Dr. Robotnik. A népszerű sündisznó kalandjairól szóló film 2020 elején került a mozikba, és a várthoz képest kellemesen csalódtunk benne, szóval kiváncsian várjuk a második részét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás