promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikor érkezik az Álarcos énekes 3. évada?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem titok, hogy visszatér az ország kedvenc álarcos showműsora, de pontosan mikor?

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese korábban egy évértékelő interjúban árulta el, hogy tavasszal biztos nem tűzik műsorra az Álarcos énekes 3. évadát, mert bár töretlen népszerűségnek örvend a maszkos showműsor, nem akarják félévente visszahozni.

Kolosi azonban nem mondott többet arról, hogy mikor folytatódhat az Álarcos énekes, ezért a SorozatWiki utánajárt, és megtudták, hogy várhatóan ősszel várhatjuk az új maszkokat. Bár az nem derült ki, hogy a portál honnan szedte az információt, de ez magától értetődő is, hogy ha a csatornának határozott szándéka a műsor új évadának elkészítése még ebben az évben, és nem tavasszal tervezi ezt megtenni, akkor kizárásos alapon ősszel fogja.

Mindenesetre az információ-birtokos portál megkérdezte az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát erről.

„Jelenleg számos szórakoztató és izgalmas műsorunkat tudjuk a nézők figyelmébe ajánlani, ilyen az egyik közönségkedvenc, a Keresztanyu, valamint az ország egyetlen üzleti showműsora, a Cápák között, az időutazó talkshow, az Életünk története, a Nagy szám, amelyben sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül, valamint a március 20-án képernyőre kerülő, és az RTL Most+-on már aznap reggeltől elérhető A mi kis falunk legújabb évada. Ahogy eddig, a jövőben is sok, változatos műsort kínálunk majd nézőinknek, az hogy melyek ezek, arról időben tájékoztatjuk majd a sajtót és a publikumot"

– válaszolták.

Szóval semmivel sem kerültünk közelebb ahhoz, hogy pontosan mikor folytatódik az Álarcos énekes, de ha valóban ősszel, akkor az RTL Klub nagyon bekeményít az év második felében, hiszen akkorra tervezik az X-Faktor 10. évadát is; így szombat esténként a tehetségkutatót, vasárnap pedig az álarcos showműsort nézhetjük majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás