promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mozi vagy streaming? Eldőlt a Fekete Özvegy sorsa
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney vezérigazgatója elmondta, hol és mikor lesz bemutatva a Marvel következő filmje, a Fekete Özvegy.

A Scarlett Johansson főszereplésével készült Fekete Özvegy című képregényfilmet eredetileg tavaly tavasszal mutatták volna be, de a pandémia miatt többször is elhalasztották.

Bár Amerikában a mozik egy bizonyos része nyitva van, az emberek továbbra sem tódulnak a premierfilmekre. Hogy a magyar mozik mikor nyithatnak ki, azt egyelőre megtippelni sem lehet, hiszen azzal sem számolt senki, hogy a harmadik hullám miatt a kormány újabb lezárást hirdet ki, és további hetekre kell bezárnia az üzleteknek.

Reménykedjünk benne, hogy áprilisban már a hazai filmszínházak is kinyithatnak, ugyanis a Deadline szerint a Disney nem akarja tovább tologatni a Fekete Özvegy premierjét,

május 7-én, moziban akarják bemutatni.

A portál információi szerint Bob Chapek, a Disney vezérigazgatója erről is tájékoztatta a részvényeseket az aktuális éves találkozón.

Ez azt jelenti, hogy a cégbirodalom nem hajlandó az egyre több előfizetővel rendelkező Disney+-ra küldeni a Marvel következő szuperprodukcióját. Hogy a Budapesten is játszódó Fekete Özvegyet a hazai közönség is május elejétől láthatja-e a mozikban, azt nem tudni, de bízzunk benne, hogy addigra nagyjából visszatérhetünk a normális életünkhöz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás