promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage titokban feleségül vette 31 évvel fiatalabb kedvesét
Borítókép:  Nicolas Cage / COOLMedia / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage ötödjére is kimondta a boldogító igent, ugyanis egy titkos ceremónia keretein belül elvette feleségül jóval fiatalabb szerelmét.

Nagy dologra szánta el magát A nemzet aranya-széria, Ál/Arc, Con Air – A fegyencjárat, A szikla és többek között A szellemlovas-filmek jobb napokat is megélt Oscar-díjas sztárja, Nicolas Cage. Igaz, hogy a legutóbbi, két évvel ezelőtti házassága mindössze 4 napig tartott, de most mégis úgy döntött, hogy feleségül veszi legújabb szerelmét.

Nicolas Cage és a nála 31 évvel fiatalabb Riko Shibata kicsit több mint egy esztendővel ezelőtt ismerkedtek meg Japánban, és nagyon boldogok együtt, ezért arra jutottak, hogy összekötik az életüket, így titokban, egy nagyon apró ceremónia keretein belül kimondták a boldogító igent a Las Vegasban található Wynn Hotelben.

Riko Shibata elhunyt édesapjának születésnapján, február 16-án volt az esküvő, de a hírt csak most közölték a világgal. Az esemény utáni mini ünnepségen jelen volt Nicolas Cage exe és közös gyermekük is, hiszen nagyon jó kapcsolatot ápolnak. Mivel már most több napja vannak együtt az aktuális feleségével, mint az előzővel, így bízhatunk abban, hogy a színész végre tényleg megtalálta a boldogságot.

Riko Shibata és Nicolas Cage:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás