Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jöhet a Jumanji folytatása? – Hatalmas terveik vannak a készítőknek

Jöhet a Jumanji folytatása? – Hatalmas terveik vannak a készítőknek

Zene, Film & Kultúra

Jöhet a Jumanji folytatása? – Hatalmas terveik vannak a készítőknek

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:08

Örülhetnek a rajongók, ugyanis kiderült, hogy dolgoznak a Jumanji negyedik részén, ráadásul Dwayne Johnsonék egy igazán nagy dobásra készülnek.

1995-ben mutatták be Robin Williams főszereplésével a Jumanji című fantasztikus családi kalandfilmet, ami sokak meglepetésére 2017-ben kapott egy folytatást, de az akkor már elhunyt komikus helyett Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan szerepeltek benne. Az alkotás óriási siker lett, így 2019-ben kijött a harmadik rész is, a rajongók pedig azóta várják türelmetlenül a következő epizódot – és most elég megnyugtató hírek jöttek.

A Jumanji – A következő szint legutolsó jelenetében kiderült, hogy a játék átszivárgott a való világba is, ami nagyon izgalmas ötlet (bár az 1995-ös filmben is így történt), most pedig az egyik készítő, Hiram Garcia elárulta, hogy jelenleg is dolgoznak a folytatáson, ami elvileg pontosan erre a fordulatra épülne – így valószínűleg a negyedik részben hőseink már civilként, az otthonukban harcolnának Jumanji veszélyes lényeivel.

Ez remekül hangzik, és amúgy is ráférne egy kis vérfrissítés a szériára, hiszen már a 2019-es alkotásnál is érezni lehetett kicsit, hogy önmagukat ismétlik a készítők. Ráadásul ez az új irány simán jelentheti azt is, hogy Jack Black és a többiek is átkerülnek a mi valóságunkba, ami szintén elég érdekes és vicces lehet. Több dolog nem derült ki, de az biztos, hogy a közönség megint vevő venne egy jó kis Dwayne Johnson-féle szórakozásra, főleg annak tudatában, hogy változtatni fognak a megszokott formulán.

Borítókép: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan / via whats-on-netflix.com