promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel a Jumanji gyerekszereplőire? Így néznek ki most – fotó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így néztek ki akkor és most az 1995-ben bemutatott Jumanji gyerekszereplői, Kirsten Dunst és Bradley Pierce.

Napjaink generációja talán már csak a Dwayne Johnson, Kevin Hart, és Jack Black főszereplésével készült Jumanji-filmeket ismerik, pedig 1995-ben készült egy Chris Van Allsburg könyvéhez sokkal hűebb adaptáció, melynek központi karakterét, Alan Parrish-t Robin Williams alakította.

A kultikus családi film idén decemberben fogja ünnepelni bemutatásának 25. évfordulóját, ez pedig elég sok idő ahhoz, hogy megnézzük, mennyit is változtak a történet gyerekszereplőinek megtestesítői, Kirsten Dunst és Bradley Pierce.

Kirsten Dunst

A most 37 éves gyönyörű színésznő filmes karrierje 1989-ben indult be, mikor hétéves korában egy kisebb szerepet kapott Woody Allen Ödipusz-roncsok című rövidfilmjében, egy évre rá pedig Tom Hanks lányát alakította a Hiúságok máglyájában. Az Interjú a vámpírral-ban nyújtott Golden Globe-jelölést érő alakítása után megkapta Judy szerepét a Jumanji-ban, a világhírnevet viszont egyértelműen a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia hozta meg neki, amiben Mary Jane Watson-t játszotta. Ezek mellett olyan alkotásokban láthattuk őt az elmúlt években, mint például a Mona Lisa mosolya, az Egy makulátlan elme örök ragyogása, a Marie Antoinette, az Éjféli látomás, vagy A számolás joga.

Bradley Pierce

A színész karrierje hatéves korában indult be, és csak hogy néhány kiemelkedő pontját említsük: ő volt A szépség és a szörnyeteg című Oscar-díjas egészestés Disney-rajzfilm Csészikéjének, valamint A kis hableány mozifilmből készült televíziós sorozatban Ficánka, a halacska eredeti hangja, de Robert Downey Jr.-ral is játszott együtt a Chaplin című filmben. A Jumanji után is leginkább a hangját lehetett hallani, de amihez az arcát is adta, az például a Star Trek: Voyager volt, de egyáltalán nem futott be olyan szép karriert, mint Kirsten Dunst.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás