Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jöhet a Vezércsel folytatása? – Anya Taylor-Joy választ adott a nagy kérdésre

Jöhet a Vezércsel folytatása? – Anya Taylor-Joy választ adott a nagy kérdésre

Zene, Film & Kultúra

Jöhet a Vezércsel folytatása? – Anya Taylor-Joy választ adott a nagy kérdésre

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:14

A Netflixen futó A vezércsel című sikersorozat főszereplője, Anya Taylor-Joy végre beszélt a folytatás lehetőségéről, és egyszerre megnyugtató, illetve aggasztó, amit mondott.

A tavalyi év egyik legsikeresebb sorozata, és egyben legnagyobb meglepetése volt a Netflix A vezércsel című alkotása, amiben Anya Taylor-Joy játszotta Beth Harmont, a világ egyik legjobb sakkozóját. A hét epizódból álló miniszéria nemrég nyert két Golden Globe-díjat, a rajongók pedig már nagyon várják a folytatást még úgy is, hogy a készítők mindössze egyetlen szezonnal terveztek – a színésznő viszont most elárulta, hogy szerinte jöhet-e A vezércsel második évada.

„Talán. Nem akarok csalódást okozni, de mi egyáltalán nem gondoltunk erre. Ez mindig egy hajtás fává alakulásának története volt. Látod őt nőni, és jó helyen hagyod. Szóval mi őszintén meglepődtünk, mikor az emberek megkérdezték, hogy »hol a második évad?« Ettől függetlenül imádom az egész csapatot, akik elkészítették, és egyből ugranék, hogy újra velük dolgozhassak”

mesélte Anya Taylor-Joy.

Ezek alapján még az alkotók sem számítottak akkora sikerre, hogy legalább alap szinten megtervezzék a folytatást, bár mentségükre legyen, így is elég kerek történetet kaptunk, ami szépen, kielégítően zárta le a dolgokat. Viszont biztos, hogy akad még a készítők tarsolyában valami érdekesség Beth Harmonról, amit érdemes lenne elmesélni, ráadásul valószínűleg a Netflix sem hagyna veszni egy ekkora lehetőséget – szóval könnyen lehet, hogy hamarosan jön a hivatalos bejelentés, hogy elkezdik megálmodni A vezércsel második évadát, de egyelőre még ne éljük bele magunkat.

Borítókép: Anya Taylor-Joy a Vezércsel című sorozatban / via nme.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria