promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet a Vezércsel folytatása? – Anya Taylor-Joy választ adott a nagy kérdésre
Borítókép:  Anya Taylor-Joy a Vezércsel című sorozatban / via nme.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflixen futó A vezércsel című sikersorozat főszereplője, Anya Taylor-Joy végre beszélt a folytatás lehetőségéről, és egyszerre megnyugtató, illetve aggasztó, amit mondott.

A tavalyi év egyik legsikeresebb sorozata, és egyben legnagyobb meglepetése volt a Netflix A vezércsel című alkotása, amiben Anya Taylor-Joy játszotta Beth Harmont, a világ egyik legjobb sakkozóját. A hét epizódból álló miniszéria nemrég nyert két Golden Globe-díjat, a rajongók pedig már nagyon várják a folytatást még úgy is, hogy a készítők mindössze egyetlen szezonnal terveztek – a színésznő viszont most elárulta, hogy szerinte jöhet-e A vezércsel második évada.

„Talán. Nem akarok csalódást okozni, de mi egyáltalán nem gondoltunk erre. Ez mindig egy hajtás fává alakulásának története volt. Látod őt nőni, és jó helyen hagyod. Szóval mi őszintén meglepődtünk, mikor az emberek megkérdezték, hogy »hol a második évad?« Ettől függetlenül imádom az egész csapatot, akik elkészítették, és egyből ugranék, hogy újra velük dolgozhassak”

mesélte Anya Taylor-Joy.

Ezek alapján még az alkotók sem számítottak akkora sikerre, hogy legalább alap szinten megtervezzék a folytatást, bár mentségükre legyen, így is elég kerek történetet kaptunk, ami szépen, kielégítően zárta le a dolgokat. Viszont biztos, hogy akad még a készítők tarsolyában valami érdekesség Beth Harmonról, amit érdemes lenne elmesélni, ráadásul valószínűleg a Netflix sem hagyna veszni egy ekkora lehetőséget – szóval könnyen lehet, hogy hamarosan jön a hivatalos bejelentés, hogy elkezdik megálmodni A vezércsel második évadát, de egyelőre még ne éljük bele magunkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás