Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett A halottak hadserege első előzetese: Zack Snyder zombis filmje ütni fog!

Megérkezett A halottak hadserege első előzetese: Zack Snyder zombis filmje ütni fog!

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett A halottak hadserege első előzetese: Zack Snyder zombis filmje ütni fog!

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:18

Dave Bautista élőhalottakat fog kaszabolni Zack Snyder zombis, bankrablós akciófilmjében, szóval már emiatt is simán az év egyik legjobb alkotása lehet A halottak hadserege.

Zack Snyder legutóbbi filmje a 2017-es Az igazság ligája volt, ami igaz, hogy hivatalosan az ő neve alatt futott, de valójában egy családi tragédia miatt nem tudta befejezni, a Joss Whedon által elkészített moziváltozat pedig hatalmasat bukott. Azóta szerencsére lehetőséget kapott, hogy megcsinálja belőle a saját, nagyjából 4 órás verzióját, ami március 18-tól lesz látható az HBO Go-n – ráadásul nem sokkal utána érkezik a legújabb dobása is.

A halottak hadserege egy zsoldoscsapatról szól, akik bankot akarnak rabolni a zombiktól hemzsegő Las Vegasban. A Dave Bautista főszereplésével készülő horror/akciófilm lesz Zack Snyder nagy visszatérése a műfajhoz a 2004-es Holtak hajnala után, a rajongók pedig már nagyon várják az alkotást, hiszen a rendező mindig is nagyon értett a látványos jelenetekhez.

Végre az első előzetes is megérkezett hozzá (ráadásul egyből magyar felirattal), és igaz, hogy nem sokat árul el a történetről, de a hangulatot nagyon átadja. Mindenhol élőhalottak, menekülés és rengeteg pénz, szóval biztos, hogy Dave Bautista és a többiek egy igazán tökös filmet hoznak nekünk, ami nagy sikert hoz majd Zack Snydernek.

A halottak hadserege május 21-től lesz látható Netflixen, itt lehet megtekinteni a rövid előzetesét:

Borítókép: Dave Bautista A halottak hadserege című filmben / via screenrant.com