promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre láthatjuk a fekete ruhás Supermant, és Batman tankját is Az igazság ligája új előzetesében
Borítókép:  Az igazság ligája / via vanyaland.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk Az igazság ligája Zack Snyder-féle rendezői változatára, ami a legújabb előzetes alapján egyszerűen elképesztő lesz.

Négy év után, de végre teljesül a rajongók legnagyobb álma, ugyanis Zack Snyder március 18-án elhozza nekünk az HBO Go-ra Az igazság ligája nagyjából 4 órás rendezői változatát, amiben rengeteg alternatív, kimaradt, és teljesen új jelenet is helyet kapott, többek között Jared Leto Jokerével. A szuperhősös filmek rajongóinak valószínűleg ez lesz az év eseménye, hiszen minden adott ahhoz, hogy egy igazán fantasztikus élményben legyen részünk.

Az igazság ligája Zack Snyder-féle verziója állítólag nagyban el fog térni a 2017-ben bemutatott, szinte minden szempontból nagy csalódást okozó mozis változattól, amit Joss Whedon készített, szóval reménykedhetünk benne, hogy Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash és Cyborg hosszú idő után végre méltó közös filmet kapnak.

Most jött ki a Zack Snyder: Az igazság ligája rendes előzetese, amiben akció közben láthatjuk a fekete-ezüst ruhában feszítő Supermant, Batman is megvillantja a hatalmas tankját, és többek között a DC univerzum egyik legkegyetlenebb alakja, Darkseid is feltűnik, így már ezek alapján is bőven van miért izgulnunk – ráadásul a rendező még rengeteg meglepetést tartogat számunkra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás