promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az igazság ligája: végre kiderült, mikor érkezik a várva várt Zack Snyder-féle változat
Borítókép:  Az igazság ligája / via indianexpress.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók négy éve várják Az igazság ligája Zack Snyder-féle rendezői változatát, de szerencsére már nincs messze a premier.

2017-ben mutatták be Az igazság ligája című szuperhősös filmet, amiben teljesült a DC-rajongók álma, hiszen közösen szerepelt benne Batman, Wonder Woman, Superman, és többek között Aquaman is. Az alkotásnak sajnos elég hányattatott sorsa volt, hiszen a rendező, Zack Snyder a produkció közepén egy családi tragédia miatt kiszállt, ezért más (Joss Whedon) fejezte be a munkálatokat. A mozikban bemutatott verzió minden szempontból hatalmasat bukott, így a stúdió kénytelen volt teljesen újragondolni a képregényfilmes stratégiáját.

Az eddig szinte példátlan mizéria után az emberek rögtön azt követelték a Warnertől, hogy engedjék meg utólag Zack Snydernek, hogy elkészíthesse a saját verzióját, amit alapból is akart. Végül a rajongói nyomásnak eleget téve bejelentették, hogy több év után, de végre elkészül az áhított alkotás, és úgy láthatjuk Az igazság ligáját, ahogy kell.

Most az HBO elárulta, hogy Az igazság ligája várva várt Zack Snyder-féle rendezői változata a világpremierrel egy időben, március 18-án érkezik Magyarországra az HBO Go kínálatába, szóval már csak párat kell aludnunk addig.

Mivel a rengeteg meglepetés miatt hatalmas a titkolózás a projekttel kapcsolatban, így egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy igazán hosszú, nagyjából 4 órás filmet kapunk, amit alapból minisorozatként akartak bemutatni, és tele lesz plusz jelenetekkel. Az biztos, hogy a közönség már izgatottan várja a Zack Snyder: Az igazság ligája című szuperprodukciót, így érdemes beírni a naptárunkba a fenti dátumot, hogy ne maradjunk le az év egyik legnagyobb dobásáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás