promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A South Park a koronavírus-járvány után a vakcinából is viccet csinál egy különkiadásban
Borítókép:  South Park / via reddit.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Várható volt, hogy a félelmet nem ismerő South Park a világjárvány után koronavírus elleni vakcinát sem hagyja szó nélkül.

A koronavírus-járvány miatt elmaradt a tavalyi South Park évad, de cserébe kaptunk szeptemberben egy elképesztően vicces, botrányos pandémia-különkiadást, ami egy nagyjából 1 órás, speciális epizód volt, amiben a készítők érintették többek között a Black Lives Matter mozgalmat, a rendőri túlkapást és a világjárványt is – persze sajátos, meghökkentő módon, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot.

Idén sincs megállás, ugyanis március 10-én jön a South Park koronavírus elleni vakcinával foglalkozó különkiadása, ami az első promóciós anyag alapján valószínűleg arra fog rámenni könyörtelen humorral, hogy egyesek szerint olyan titkos anyag van a védőoltásokban, ami miatt szinte „zombivá” válik az ember, és mindenki irányíthatóvá válik tőle.

Erre utal az is, hogy South Park helyett hibásan South Parq-ként hivatkoznak a sorozatra, illetve a „we will be heard/hallatni fogjuk a hangunkat” egy direkt elírás miatt „we will be herd/nyájjá válunk”-ként szerepel a nemrég felrakott videóban.

Nagyon úgy néz ki, hogy a legendás animációs széria most sem fogja meghazudtolni önmagát, és olyan görbe tükröt rak elénk, amin nevethetünk, elgondolkodhatunk, vagy extrém, de gyakran előforduló esetekben akár ki is akadhatunk.

Itt lehet megnézni a South Park vakcina különkiadásának rövid reklámját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás