promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örökre eltűnt az egyik legerősebb Bosszúálló a közösségi médiából - elmondjuk, hogy miért
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ok prózaian egyszerű, de mégis tanulságos.

Elizabeth Olsen, azaz a Bosszúállók-sorozatból és a Marvel-univerzumból ismert Skarlát Boszorkány csillaga tovább emelkedik a WandaVízió című sorozat révén, amelyben Paul Bettany oldalán nyújt kiemelkedőt.

Azt gondolná az ember (a rajongó), hogy Olsen a körülötte zajló dübörgő népszerűséget arra is falhasználja, hogy a közösségi média profiljait bepörgesse, és rajongóinak számát a többszörösére emelje. Hiszen a lehetősége adott rá.

De ez nem így van.

Instagram-fiókját még 2020 derekán törölte, és - ahogy nyilatkozta - szinte tuti, hogy nem fogja újraindítani. Pedig sokáig fent volt, és a Bosszuállók-filmeket is népszerúsítette, aztán alábbhagyott a lelkesedés, vagyis inkább nagy volt a nyomás. Nem tudta eldöntetni, mit tegyen ki, mi az ami már túl intim, és mi az ami még beleférhet, hogy mégis megmaradjon az inkognitója.

Olsen elmondta azt is, hogy imád olvasni, viszont érezte azt is - míg ott volt az Instagramon -, hogy rajongó elvárják tőle, hogy a világban történt ügyekre, trendekre reflektáljon, ezt pedig szerette volna elkerülni. Hiszen nehéz megtartani az egyensúlyt, és ő mindezt nyomásnak érzékelte, hiszen ha elkezdi, akkor azt jelenti, hogy a rajongók mindenben várják a véleményét, és egyszerűen nem tudott volna elszakadni a platformtól.

(via WMagazine)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás