Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bosszúállók a tévében: megérkezett Skarlát Boszorkány és Vízió sorozatának előzetese

Bosszúállók a tévében: megérkezett Skarlát Boszorkány és Vízió sorozatának előzetese

Zene, Film & Kultúra

Bosszúállók a tévében: megérkezett Skarlát Boszorkány és Vízió sorozatának előzetese

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.22. 07:37

Hamarosan a kisképernyőket is meghódítják a Marvel-hősök, ráadásul az Elizabeth Olsen és Paul Bettany főszereplésével készülő WandaVízió egy igazán különleges szériának ígérkezik az előzetes alapján.

A Disney+ kőkeményen próbálja lenyomni a Netflixet, ezért már a Star Wars alapján is csináltak sorozatot a platformjukra, most pedig a Marvel szuperhősös univerzumra is hasonló vizekre evez. A tervek szerint még idén érkezik A Sólyom és a Tél Katonája, illetve a WandaVízió is, amiben az Elizabeth Olsen által alakított Wanda, vagyis Skarlát Boszorkány, és Vízió szerepében Paul Bettany is feltűnnek – hiába halt már meg a karaktere a filmekben.

Úgy néz ki, hogy a Marvel eddigi legfantáziadúsabb alkotásának ígérkezik a WandaVízió, ugyanis a sorozat erőteljesen elrugaszkodik az eddigiektől, és a különböző időszakok szituációs komédiáiba repíti a szereplőket, mintha valami régi családi sorozatot néznénk velük.

Kathryn Hahn és Kat Dennings is feltűnnek a műben, az előzetes alapján pedig rengeteg meglepetést tartogatnak számunkra a készítők, hiszen arra még egyáltalán nem kaptunk magyarázatot, hogyan tűnhet fel Vízió, amikor Thanos már végzett vele. A pletykák szerint hatalmas tervei vannak a stúdiónak ezzel a szériával, és állítólag a sokak által várt multiverzumot szeretnék felvezetni vele.

Hamarosan minden kiderül, ugyanis a tervek szerint decemberben bemutatásra kerül a WandaVízió, aminek itt lehet megtekinteni az előzetesét:

Borítókép: Elizabeth Olsen és Paul Bettany a WandaVízió című sorozatban / via vulture.com