promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Hulk női változatáról szóló sorozat, és már a főszereplő is megvan
Borítókép:  Amazon (She-Hulk) / via comicbook.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel tovább bővíti szuperhősei tárházát, ezért hamarosan érkezik az Amazonról szóló széria, aki Hulk unokatestvére – ráadásul Golden Globe-jelölt színésznő fogja alakítani őt.

She-Hulk, vagyis Jennifer Susan Walters 1980-ban mutatkozott be a képregénykedvelőknek, itthon pedig Amazon néven lett ismert. A védőügyvédként tevékenykedő karakter alapból Hulk alteregójának, Bruce Bannernek a kuzinja, és egy baleset következtében vérátömlesztést kap a szuperhőstől, hogy életben tudjon maradni. Ezek után kiderül, hogy dühében ő is képes átváltozni egy nagy, zöld lénnyé – csupán annyi a különbség, hogy kicsit gyengébb, mint Hulk, viszont cserébe végig önmaga tud maradni még szörnyetegként is.

A rajongók most örülhetnek, ugyanis bejelentették, hogy érkezik a Disney+ kínálatába She-Hulk, azaz Amazon saját sorozata, ráadásul a főszerepben a Sötét árvák (Orphan Black) sztárját, Tatiana Maslanyt láthatjuk majd.

A színésznő rengetegszer bizonyította tehetségét, így jól választottak a készítők, ráadásul a széria az MCU-hoz tartozik, így bármikor felbukkanhatnak benne kedvenc hőseink, és állítólag Mark Ruffalo jelenlétére is számítanak, hiszen ő alakítja a filmekben Hulkot.

Az Amazont Kat Coiro rendezi Jessica Gao forgatókönyve alapján, a bemutató dátumáról pedig még nincs hír, de jó eséllyel nagyjából két év múlva már láthatjuk is az alkotást. A Marvel-fanatikusok így nem csupán Sólyom, Skarlát Boszorkány és Loki sorozatait várhatják, hanem ezt is.

Tatiana Maslany:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás