promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baby Yoda még mindig cuki: megérkezett a The Mandalorian 2. évad előzetese
Borítókép:  The Mandalorian / twitter.com/starwars
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre befutott a nagysikerű Star Wars-sorozat, a The Mandalorian folytatásának első kedvcsinálója, és nem kell aggódniuk a rajongóknak, hiszen természetesen a közönségkedvenc Baby Yoda is visszatér.

Tavaly mutatták be a Jon Favreau (Vasember) által készített The Mandalorian című szériát, ami a Star Wars látványos, izgalmas világában játszódik, és egy Mandónak becézett fejvadászról (Pedro Pascal) szól, aki mindent megtesz azért, hogy megvédje a szupercuki Baby Yodát. Az alkotás új reményt adott az elfáradt fanatikusoknak, ráadásul összesen 15 Emmy-díjra jelölték, ezért a Disney természetesen úgy döntött, hogy jöhet a második évad.

A The Mandalorian folytatása október 30-án érkezik a Disney+ kínálatába, és a főszereplő Pedro Pascal mellett Gina Carano, Carl Weathers és Giancarlo Esposito is visszatérnek – hozzájuk csatlakozik többek között Rosario Dawson, Michael Biehn, Katee Sackhoff és Timothy Olyphant is, szóval ebben a szezonban is láthatunk pár ismert színészt.

Állítólag Peyton Reed (A Hangya) és Robert Rodriguez (Alita: A harc angyala) is rendezni fognak részeket, szóval felkészülhetünk a meglepetésekre. A legelső előzetes alapján pedig szerencsére nem változtattak a jól bevált recepten, így tovább haladnak az űrwestern vonalon, lesznek benne kellemes akciójelenetek, és persze egy csipetnyi humor is Baby Yodának köszönhetően – ráadásul még a vizuális effektusokon is tekertek egy kicsit, hiszen iszonyatosan jól néz ki a végeredmény.

Itt lehet megtekinteni a The Mandalorian 2. évad trailerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás