promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma 33 éves Rihanna – kitalálod, melyik a legnépszerűbb slágere?
Borítókép:  Rihanna / Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma van Rihanna 33. születésnapja, ennek örömére most összeszedtük az 5 legnépszerűbb slágerét – meg tudod tippelni, hogy melyik szerepel az első helyen?

Robyn Rihanna Fenty, vagyis közismertebb nevén Rihanna 1988. február 20-án született Barbadoson, zenei pályafutása pedig 2003-ban kezdődött, bár csak két évvel később jelent meg az első kislemeze, illetve albuma. Az igazi áttörést a 2007-es gigaslágere, az „Umbrella” hozta meg neki, majd innentől kezdve nem volt megállás, hiszen azóta 9 Grammy-díjat nyert, 14 dala is első helyen szerepelt az amerikai toplistákon, illetve világszerte több mint 250 millió lemezt adott el.

Rihanna elképesztő karriert tudhat maga mögött, és többek között olyan előadókkal dolgozott együtt, mint példul Eminem, a Maroon 5, Calvin Harris, Jay-Z, Sean Paul, Drake, Nicki Minaj, David Guetta vagy a Coldplay. Ez hihetetlen teljesítmény, főleg ilyen fiatalon, hiszen az énekesnő ma lett 33 éves, ennek örömére most összeszedtük pályafutásának 5 legnépszerűbb slágerét a YouTube megtekintések alapján:

5. Shakira ft. Rihanna - Can't Remember to Forget You (2014 – 1 Milliárd)

4. Rihanna ft. Drake - Work (2016 – 1,1 Milliárd)

3. Rihanna - Diamonds (2012 – 1,6 Milliárd)

2. Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie (2010 – 2,1 Milliárd)

1. Calvin Harris ft. Rihanna - This Is What You Came For (2016 – 2,4 Milliárd)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás