promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rihanna visszatért: három év után új dallal jelentkezett az énekesnő
Borítókép:  Rihanna / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű előadó három év kihagyás után tért vissza PartyNextDoor segítségével, a kiéhezett rajongók legnagyobb örömére.

A 32 éves énekesnő, Rihanna már rengeteg slágert tett le az asztalra, elég csak a „Work”, „Diamonds”, „We Found Love”, „Don't Stop The Music” vagy az „Umbrella” című sikerekre gondolnunk. De ő nem csupán a zenei életben jeleskedik, hanem a divatban is, így igazi ikonnak számít az utóbbi években.

A Magyarországon is koncertező világsztár legutóbb 2017-ben jelentetett meg zenét „Lemon” címmel, ahol a N.E.R.D. is közreműködött, most viszont úgy gondolta, hogy eljött az ideje a várva várt visszatérésnek, és megcsinálta a „Believe It” című számot PartyNextDoorral közösen:

Igaz, hogy nincs sok szövege a dalban az énekesnőnek, de már ez is elég volt ahhoz, hogy a rajongók új erőre kapjanak, és örüljenek, hogy ebben a nehéz időszakban legalább hallhatják kedvencük hangját, ráadásul egy elismert rapper mellett. Szinte biztos, hogy ez is jól fog szerepelni a listákon, és jó eséllyel hamarosan újabb számokban is hallhatjuk Rihannát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás