Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, mikor jön a Sonic folytatása – vajon Jim Carrey is visszatér?

Kiderült, mikor jön a Sonic folytatása – vajon Jim Carrey is visszatér?

Zene, Film & Kultúra

Kiderült, mikor jön a Sonic folytatása – vajon Jim Carrey is visszatér?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Folytatódnak a szupergyors, kék sündisznó, Sonic kalandjai, ráadásul hamarabb, mint gondolnánk – viszont a stúdió gyanúsan hallgat Jim Carrey-ről.

Az előző év egyik legnagyobb meglepetése volt a Sonic, a sündisznó című játékadaptáció, hiszen egy tipikusan gagyi, „cuki, beszélő, számítógépes karakteres” gyerekmese helyett egy kifejezetten mókás, szerethető filmet kaptunk, ami ráadásul Jim Carrey nagy visszatérését is eredményezte, hiszen neki köszönhetően rengetegen röhögtek nagyokat a moziban. Végül 2020 második legsikeresebb alkotása lett Amerikában a Sonic, így természetesen jön is a folytatás.

Végre kiderült, hogy 2022. április 8-án mutatják be az egyszerűen Sonic, a sündisznó 2-re keresztelt második részt, amit szintén Jeff Fowler fog rendezni, és a forgatókönyvírók (Pat Casey és Josh Miller) is megmaradnak, szóval jó eséllyel sikerül majd megismételniük a hatalmas sikert – viszont azt még nem árulta el a stúdió, hogy Jim Carrey is szerepel-e a várva várt folytatásban, vagy sem.

Valószínűleg a készítők is tudják, hogy Jim Carrey Dr. Robotnikja nélkül nem lenne az igazi a Sonic 2, így reménykedhetünk abban, hogy hamarosan őt, és az első rész hősét, James Marsdent is megerősítik. A Sonic hangját kölcsönző Ben Schwartz amúgy már elolvasta a forgatókönyvet, és azt mondta, hogy elképesztően jó lesz, szóval ez elég bizalomgerjesztő.

Annyi már biztos, hogy Sonic barátja, Tails is szerepelni fogy a folytatásban, ráadásul azt pletykálják, hogy Knuckles is feltűnik majd, aki a tervek szerint Jason Momoa hangján fog megszólalni, szóval már emiatt is izgatottan várhatjuk a kicsit több mint egy év múlva érkező filmet.

Itt lehet megnézni a Sonic 2 bemutatójának bejelentését:

Borítókép: Jim Carrey és Sonic, a sündisznó / via imdb.com