promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelem szövődik az Exatlon Hungary-ben?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelmi szál kezdhet kibontakozni az Exatlon Hungary-ben. Kővári Viktor elárulta, melyik csapattársa tetszik neki.

A láncreakció hetének második napján Kőnig Anna furcsa álomból ébredt. Elmondta csapattársainak, hogy Tóth Janka szelleme kísértette őt, vagyis a Kihívót úgy ”terrorizálja” alvás közben a fiatal vívó bajnok, mint Freddy Krueger az áldozatait.

Közben a Bajnokok érdekes zajokra lettek figyelmesek kora reggel, és mikor kimentek a teraszra, azt látták, hogy Szabó Franciska és Virág András a hátsó kertben esett egymásnak.

Bár a Jutalom játékban a Kihívók mínusz két pont hátránnyal indultak, mégis ők nyerték meg a versenynapot, így övék lett a karibi élmény, ami jelen esetben egy parti volt. A kékek egész este mulatoztak, táncoltak, és karaokeztak, emellett Herczeg-Kis Bálint és Kővári Viktor a szerelemről beszélgettek. Mint kiderült, Viktornak most nincs párkapcsolata, és sosem keresi a szerelmet, mindig várja, hogy az találjon ő rá.

Bálint arról faggatta csapattársát, hogy ha választania kellene a lányok közül, ki lenne az. Viktor elmondta, hogy melyik lány tetszik neki a legjobban, és azt is elárulta, hogy miért. Bár az Exatlon szabályai tiltják a versenyzőknek, hogy intim kapcsolatot létesítsenek egymással, Pap Dorci példájából kiindulva a szemezgetésnek semmilyen következménye nem lenne, és amint véget érne számukra a verseny, kialakulhatna közöttük valami komolyabb dolog is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás