promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Loki és Doktor House összeállt egy közös sorozatra, és meg is lett az eredménye
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Éjszakai szolgálat című minisorozat tarolt a 2017-es Golden Globe-gálán, Tom Hiddleston ennek köszönheti eddigi egyetlen rangosabb díját is.

Tom Hiddleston február 9-én ünnepli 40. születésnapját, ezért úgy tartottam illendőnek, hogy színészi pályafutása egyik csúcspontjáról készítek ajánlót, amiben élete egyik, ha nem a legjobb alakítását nyújtotta.

Bár nehéz lenne rangsorolni a színész legjobb filmjeit, hiszen bizonyított már Woody Allen, Steven Spielberg és Guillermo del Toro alkotásaiban, mégis a legtöbben a Marvel Moziverzum Lokijaként ismerik. Azt viszont kevesen tudják, hogy Hiddleston is esélyes volt Thor szerepére, majd rájöttek, hogy hozzá sokkal jobban illik a Csínytevés Istenének karaktere.

Most azonban a John le Carré azonos regénye alapján készült Éjszakai szolgálat című bűnügyi-thriller minisorozattal fogunk foglalkozni, amiért Tom Hiddleston megkapta élete első Golden Globe-díját.

A sorozat története szerint az egykori brit kommandós, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) szállodaportásként sem tud hátat fordítani az erőszak világának. Ismét felbukkan életében a világ legromlottabb embere, a nemzetközi fegyverkereskedő Richard Onslow Roper (Hugh Laurie). Hogy beférkőzzön Roper belső köreibe, magának Pine-nak is bűnözővé kell válnia.

A széria mindössze hat egyórás epizódból áll, ráadásul folyamatosan újabb fordulatokat és izgalmakat tartogató cselekménnyel, így akár egyetlen nap alatt könnyen ledarálható. A színészi gárdára sincs okunk panaszkodni, Tom Hiddleston, Hugh Laurie és Oivia Colman is lehengerlő alakítást nyújtanak; játékukat Golden Globe-díjjal is jutalmazták, a széria pedig jelölve volt a Legjobb limitált sorozat díjára is.

Az Éjszakai szolgálat-ot jelenleg a Filmcafé vetíti a hajnali órákban, de bárki könnyedén megtalálhatja a torrentoldalakon és az online sorozatnéző portálokon is. Megtekintését mindenkinek tudom ajánlani, akinek nincs túl sok ideje egy több évados, velős sorozatra, de egy néhány epizód miniszériát meg tud engedni magának. Az Éjszakai szolgálattal pedig nem nyúlhat mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás