promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beszélő mellekről csinál sorozatot Salma Hayek
Borítókép:  Salma Hayek / Owen Hoffmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég bevállalós sorozatot hoz nekünk Salma Hayek, amiben a főszereplő mellei hirtelen elkezdenek beszélni hozzá.

Az Oscar-jelölt Salma Hayek rengetegszer megkapta már, hogy egy igazi „kebelcsoda”, és pontosan emiatt olyan zseniális az a projekt, amit most a Ventanarosa nevű produkciós cégével a szárnyai alá vett, hiszen nem elég, hogy különleges módon lesznek kezelve benne a mellek, de még a nőkkel szembeni előítéletek metaforájaként is tekinthetünk rá.

A Leslie Lehr könyve alapján készülő A Boob's Life – vagyis Egy mell élete – című, nagyjából 30 perces epizódokból álló vígjátéksorozat egy 40 éves, krízisben lévő nőről szól, akinek teljesen felfordul az élete, amikor a mellei elkezdenek beszélni hozzá, és komoly változásokra ösztönzik őt, ezáltal főhősünk végre máshogy tekint magára, és elindul a boldogság útján.

Az HBO Max fogja bemutatni ezt az igazán egyedinek ígérkező alkotást, amit a Will és Grace egyik írója, Cynthia Mort fog vezényelni, és Salma Hayek lesz a producere, bár még az is lehet, hogy a főszerepet is elvállalja. A széria a tervek szerint azt fogja mókás, de tanulságos módon vizsgálni, hogy a társadalom miért van ennyire rákattanva a mellekre, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt – az viszont még nem derült, ki, hogy pontosan mikor érkezik az A Boob's Life.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás