promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek bikinis képe olyan forró, mint a Nap felszíne
Borítókép:  Salma Hayek / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-jelölt Salma Hayek talán még sosem rakott ki magáról ennyire szexi képet, és ezzel a kijelentéssel legalább 1,7 millió ember egyet tud érteni.

Salma Hayek az utóbbi évtizedekben olyan alkotásokban tűnt fel, mint például a Nagyfiúk 1-2, Desperado, Frida, Sokkal több mint testőr vagy Will Smith talán legcikibb filmje, a Wild Wild West – Vadiúj vadnyugat. A színésznő nem csupán a tehetségével, de lehengerlően csábító megjelenésével is mély nyomot hagyott a közönségben, éppen ezért örülhetnek a rajongók annak, hogy néha egészen pikáns fotókat rak ki magáról.

Ha rákeresünk a „kebelcsoda” kifejezésre, akkor jó eséllyel Salma Hayek lesz az egyik első találat, és a legújabb fotója alapján ez egyáltalán nem meglepő, hiszen szegény bikinifelsője alig bírja kordában tartani a híresség hatalmas melleit – és a visszajelzések alapján eddig legalább 1,7 millió ember gondolta úgy, hogy ez a kép bizony elég ütős.

Az Oscar-jelölt Salma Hayek egyszerűen képtelen olyan anyagot posztolni magáról, amin ne lenne dögös, így nem véletlen, hogy már 17 millió követője van Instagramon, akik jó eséllyel pontosan az ilyen tartalmak miatt kíváncsiak rá. Pedig a színésznő igazán izgalmas projekteket tartogat számunkra, hiszen hamarosan a Sokkal több mint testőr folytatásában láthatjuk Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson oldalán.

Itt lehet megtekinteni Salma Hayek szexi bikinis képét:

És ha a cikk címe alapján bárkit is érdekelne, a Nap felszíni hőmérséklete elvileg 5778K, azaz nagyjából 5505 Celsius-fok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás