promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek megmutatta, hogy milyen a smink nélküli, igazi arca
Borítókép:  Salma Hayek / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Desperado Oscar-jelölt sztárja bátor döntést hozott, és hosszú idő után megmutatta a világnak természetes szépségét.

A Wild Wild West – Vadiúj vadnyugat, Nagyfiúk 1-2, és többek között a Frida színésznője sokak szerint a világ egyik legszebb, legszexisebb embere, és ezt nem is kell nagyon magyarázni, hiszen a „latin szépség” kifejezésnél valószínűleg őt találnánk az enciklopédiában. Ehhez persze a sztárok világában nagyban hozzá tud járulni a szép ruha, és az igényes smink is.

Viszonylag kevés olyan híresség van, aki meg meri mutatni az igazi arcát, hiszen muszáj megtartaniuk a látszatot, nehogy Hollywood egy pillanatra is kiszimatolja, hogy kezdenek megöregedni, mert az sajnos sokaknak egyet jelent a karrier végével. Salma Hayek viszont hatalmas bátorságot mutatott a legutóbbi képével.

A gyönyörű színésznő fogta magát, és egy olyan fotót rakott ki, amin éppen fürdik, és egyáltalán nincs rajta semmilyen smink.

Ez olyan szempontból is hatalmas teljesítmény a részéről, hogy őt még mindig sokan csupán a szépsége miatt tartják számon, pedig elég tehetséges, hiszen még Oscar-díjra is jelölték. Bár ebben most benne van annyi „csalás” is, hogy kiderült, Salma Hayek úgy, ahogy van gyönyörű, és nem kell neki külön kicsípnie magát ahhoz, hogy meghódítson minket.

Itt lehet megtekinteni a nomakeup képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás