Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Marilyn Manson újabb exe szólalt meg: az énekes élve akarta elégetni őt – 18+

Marilyn Manson újabb exe szólalt meg: az énekes élve akarta elégetni őt – 18+

Zene, Film & Kultúra

Marilyn Manson újabb exe szólalt meg: az énekes élve akarta elégetni őt – 18+

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 11:31

Marilyn Manson mind megjelenésében, mind pedig dalaiban igencsak vad személynek mutatkozott. Azonban most úgy tűnik, ez nem csak a színpadon, hanem a magánéletében is így van. 

Jenna Jameson a sztár egyik exe a Daily Mailnek tálalt ki a napokban az előadóról. Elmondta, hogy Manson nagyon agresszív volt szexuálisan, és arról fantáziált,

hogy élve elégeti barátnőjét. 

A volt pornószínésznő azonban nem az első, aki bántalmazással vádolja a metál-zenészt, többen állítják, hogy Manson fizikailag és lelkileg is terrorban tartotta őket. Jenna még arról is őszintén mesélt, hogy hogyan viselkedett egykori párja az ágyban.

„Furcsa volt a kapcsolatunk. Nem voltunk együtt sokáig, mert azonnal lezártam a dolgot, miután közölte, hogy arról fantáziál, élve eléget engem. Nyugtalanító volt, hogy szex közben harapott. Amint elkezdett velem durvábban beszélni, úgy voltam vele, hogy viszlát Brian. És a harapások miatt keletkezett sérülések sem voltak mókásak” 

– mondta el Jameson, aki 2004-es életrajzi könyvében is írt Mansonnal való kapcsolatáról, miszerint az énekes elmondta neki, hogy „látni szeretné, ahogy lányokat művégtagokkal dugnak meg”, vagy hogy „leszopják együttese egyik tagját”. – írja a 444.hu.

Mansont egy másik exe, Evan Rachel Wood színésznő is hasonló vádakkal illette, amire a zenész Instagram-posztban reagált. Szerinte Wood állítása szörnyű eltorzításai a valóságnak és „bensőséges" kapcsolatuk beleegyezésen alapult. 

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP