promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül a Fekete Párduc-sorozat, de ki lesz a főszereplő?
Borítókép:  Syfy Wire
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel egy Fekete Párduc-sorozatot is készít, de feltevődik a kérdés, hogy Chadwick Boseman halála után ki veheti át a szerepet.

A jelenlegi tervek szerint idén júliusban kezdődnek meg a Fekete Párduc 2. forgatási munkálatai Atlantában, és a hírek alapján a stúdió fél év alatt végezni is akar vele, hogy tartani tudják a 2022. július 8-ra kitűzött premierdátumot.

Chadwick Boseman tragikus halála után mindenki azt találgatja, hogy mi lesz a karakter sorsa. Bár a Marvel azt közölte, hogy semmiképp sem fogják újracastingolni a szerepet, egyelőre nem közölték, hogy miként akarják megoldani ezt a dolgot.

A rajongók között az egyik legnépszerűbb teória, hogy T'Challa után a húga, Shuri fogja átvenni a wakandai trónt és a jelmezt is.

Még több találgatásra ad okot a legfrissebb bejelentés, miszerint a Marvel Stúdió egy spinoff sorozatot készít a Disney+-ra, ami még csak „Kingdom of Wakanda”-ként, vagyis Wakanda királyságaként hivatkoznak.

Azt nem tudni, hogy a történet miről fog szólni, hol fog elhelyezkedni a MCU idővonalán, és kik fognak szerepelni benne, de egy biztos, hogy az a Ryan Coogler fogja fejleszteni, aki több Marvel Moziverzumhoz tartozó Disney+-os projekten is dolgozik, és amelyeket elvileg hamarosan le is fognak leplezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás