promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Denzel Washington annyira beleélte magát a nyomozó szerepbe, hogy hazáig követte színésztársát
Borítókép:  Denzel Washington az Ördög a részletekben című filmben / via usatoday.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki tudja, hogy Denzel Washington egy fantasztikus színész, aki teljesen átadja magát a szerepeinek, most viszont talán túl messzire ment azzal, hogy konkrétan Jared Leto követésébe kezdett.

A kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington már szinte az összes műfajban kipróbálta magát, és sokan minden idők egyik legjobb színészének tartják. Tudni lehet róla, hogy nagyon komolyan veszi a szerepeit, mindig a lehető legjobb alakítást akarja nyújtani, és ennek érdekében nem fél megtenni a szükséges extra lépéseket sem – bár amit a legújabb filmje forgatásán csinált, az egészen furcsa.

Denzel Washington az Ördög a részletekben című thrillerben egy sorozatgyilkost akar elkapni, akit elvileg a szintén Oscar-díjas Jared Leto alakít, viszont Denzel annyira benne volt a nyomozósdiban, hogy néha fogta magát, és elkezdte titokban követni a forgatás után színésztársát, sőt, még az otthonánál is járt, és onnan figyelte őt.

Ez egyszerre elismerésre méltó és félelmetes, hiszen ennek köszönhetően valószínűleg sokkal jobban bele tudta élni magát a nyomozó szerepébe, viszont az talán már túlmegy egy egészséges határon, hogy ennyire eltiporta Jared Leto magánszféráját. Januárt 29-én kiderül, hogy megérte-e ilyen szokatlan módszerhez folyamodnia Denzel Washingtonnak, hiszen akkor érkezik az Ördög a részletekben című film, aminek itt lehet megtekinteni az előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás