promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Denzel Washington egy sorozatgyilkos nyomába ered az új filmjében – előzetes
Borítókép:  Denzel Washington a The Little Things című filmben / via people.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több év kihagyás után visszatér Denzel Washington, ráadásul a The Little Things című thrillerben Rami Malekkel közösen próbálnak elkapni egy aljas sorozatgyilkost.

Utoljára 2018-ban láthattuk a zseniális Denzel Washingtont A védelmező második részében, és azóta nem igazán szerepelt sehol, pedig a rajongók nagyon izgatottak, hogy milyen filmmel lep meg minket legközelebb. Szerencsére már nem kell sokat várni a színész nagy visszatérésére, ráadásul nem akárkikkel szerepel a következő alkotásában.

A John Lee Hancock (A szív bajnokai, Az alapító) által írt és rendezett The Little Things című thrillerben Denzel Washington egy kegyetlen sorozatgyilkost akar elkapni, ebben pedig a Bohém rapszódia sztárja, Rami Malek lesz segítségére.

Az izgalmasnak és feszültnek ígérkező műben Jared Leto is feltűnik, az első előzetes alapján pedig egy nagyon komoly, sötét filmet fogunk kapni, ami megmutatja, hogy Denzel Washington addig nem nyugszik, míg meg nem találja a szörnyűségeket elkövető tettest. A közönség általában szereti az ilyen sorozatgyilkosos alkotásokat, szóval jó eséllyel ebben sem fogunk csalódni.

Itt lehet megtekinteni a január 29-én érkező The Little Things kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás