promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Raya és az utolsó sárkány lesz a Disney eddigi leglátványosabb meséje? – előzetes
Borítókép:  Raya és az utolsó sárkány / via collider.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Raya és az utolsó sárkány első magyar nyelvű előzetese, ami alapján ismét egy gyönyörű mesét hoz nekünk a Disney.

A Walt Disney Animációs Stúdió legutóbb 2019-ben, a Jégvarázs várva várt folytatásával ért el hatalmas sikert, aztán a világjárvány sajnos az ő számításaikat is keresztülhúzta, így egy jó ideje nem láthattunk tőlük nagyszabású mozifilmet. De most van egy jó hírünk, ugyanis, ha minden jól megy, akkor heteken belül ismét egy elképesztő mesét hoz a legendás Disney.

A Raya és az utolsó sárkány egy különleges fantasy világban játszódik, és egy Raya nevű fiatal lányról szól, akinek el kell érnie, hogy ismét béke legyen a népek között. Ehhez arra van szüksége, hogy megtalálja az utolsó sárkányt, de egyedül nem menne neki, így összeszed maga mellé egy csapatot, akikkel belevág minden idők egyik legnagyobb, legfontosabb kalandjába – tele izgalommal, csatával és cuki lényekkel.

Az első magyar nyelvű előzetes alapján elképesztően látványos alkotást kapunk, amiben azért lesz természetesen humor is, ráadásul meglepően érettnek tűnik eddig, amit a Disney kitalált nekünk. A Raya és az utolsó sárkányt többek között Don Hall (Hős6os, Vaiana) rendezte, és jelen állás szerint március 5-én láthatjuk a mozikban – feltételezve, hogy addigra kinyitnak.

Itt lehet megtekinteni a szinkronos kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás