promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert De Niro összeállt a Star Wars-filmek sztárjával egy közös Netflix-filmre
Borítókép:  Yahoo Movies
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflixre érkezik majd az a Forma-1-es film, amiben Robert De Niro és a Star Wars-filmek sztárja, John Boyega játszik.

Egy újabb F1-es produkció van készülőben a Netflix égisze alatt, akiknek Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért című sorozatának eddig bemutatott két évada nagy sikerrel futott a streamingoldalon, és amelynek harmadik szezonja még a 2021-es Forma-1-es idény előtt debütálhat.

Ezúttal egy fikciós krimibe vágták bele a fejszéjüket, ami egy amerikai F1-es pilótáról szól majd, aki kapcsolatba kerül a maffiával, és családja védelme érdekében sofőrként kell dolgoznia náluk.

Az egyelőre cím nélküli filmet a Burning Sands és A megtisztulás éjszakája: A sziget rendezője, Gerard McMurray fogja írni és dirigálni, míg a főszerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Robert De Niro és a Star Wars új trilógiájának sztárja, John Boyega.

Érdekesség, hogy De Niro producerként is közreműködik a projektben, valamint Berry Welsh, aki Martin Scorsese Az ír című alkotásának gyártásáért is felelt.

A Netflix fikciós Forma-1-es filmjének egyelőre nincs kiszabott premierdátuma, és azt sem tudni, hogy mikor kezdhetik el forgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás