promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorozat készül a Harry Potterből?
Borítókép:  Rupert Grint, Daniel Radcliffe és Emma Watson a Harry Potter-szériában / via hatvaniprogramok.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felröppent a pletyka, hogy titokban egy Harry Potter-sorozaton dolgozik az HBO, ez pedig rögtön feltüzelte J. K. Rowling varázsvilágának rajongóit.

J. K. Rowling 1997-ben adta ki az első Harry Potter-könyvet, majd 2001-ben a mozikat is meghódította a varázslótanonc első kalandja, onnantól kezdve pedig nem volt megállás. A film a történelem egyik legsikeresebb szériájává nőtte ki magát, amit a mai napig imád a közönség, hiszen mindig egy igazán egyedi, izgalmakkal teli világba kalauzoltak minket a készítők, amibe jó újra és újra visszacsöppenni.

Manapság szinte csak a Legendás állatok-filmekkel tudjuk enyhíteni a varázsvilág iránti vágyunkat – bár készülőben van egy fantasztikusnak ígérkező videójáték is –, most viszont úgy tűnik, hogy a kisképernyőt is ellepik J. K. Rowling kedvelt karakterei, ugyanis az a hír járja, hogy a Warner sorozatot akar készíteni a Harry Potterből, amit majd az HBO Maxon szeretnének bemutatni.

Több forrás szerint is nagyon-nagyon kezdetleges előkészületek vannak a szériával kapcsolatban, viszont a Warner és az HBO Max egyből kiadott egy közleményt, amiben leírják, hogy nincs náluk ilyen projekt, szóval nem igazak a hírek.

Ettől függetlenül sokan azzal magyarázzák ezt a hirtelen reakciót, hogy igazából van alapja a pletykáknak, csak a Warnerék nem akarják elkiabálni a dolgot, ezért addig nem is erősítenék meg hivatalosan a Harry Potter televíziós széria ötletét, amíg az nem lesz biztos, hogy elkészül. Arról még nem esett szó, hogy vajon a már jól ismert Harry Potter történetet akarják újra elmesélni, csak sorozatként, vagy esetleg teljesen új alkotást akarnak, ami ugyanabban a világban játszódik, de az biztos, hogy mindkettőre rengeteg ember lenne kíváncsi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás