Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön az új Harry Potter játék, ami valóra váltja a rajongók álmát – videó

Jön az új Harry Potter játék, ami valóra váltja a rajongók álmát – videó

Tech & Tudomány

Jön az új Harry Potter játék, ami valóra váltja a rajongók álmát – videó

Tech & Tudomány

Baranyecz János - 2020.09.19. 21:21

Végre megérkezett a Hogwarts Legacy elképesztően látványos előzetese, amiben még akár a Roxfortot is bejárhatjuk ifjú varázslóként.

A hatalmas sikert arató Harry Potter-széria varázslatos világa szinte mindenkit berántott – akár könyvként, akár mozifilmként –, és mikor végzett vele az írónő, J. K. Rowling, akkor nagy űrt hagyott bennünk, amit még a Legendás állatok-sorozat sem tudott kitölteni az utóbbi években. Most viszont lehet, hogy megkapjuk a gyógyírt, ugyanis hamarosan igazi csemegét kapnak kézhez a fanatikusok.

2021-ben jelenik meg a Hogwarts Legacy című játék, ami az 1800-as évek végén játszódik a Harry Potterben látott Roxfortban, ahol fiatal varázslótanoncok lehetünk, felfedezhetjük az iskolát, különleges lényekkel foglalkozhatunk és persze megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés igazi varázslóvá válni.

Ez elég izgalmasan hangzik, ráadásul már az is kiderült, hogy a nyitott világban játszódó RPG PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series konzolokon is kapható lesz jövőre – szóval jobb, ha felkészülünk, ugyanis a Warner Bros., az Avalanche és a Portkey Studios meghallgatta az imáinkat, és elhozzák nekünk a következő szezon legjobban várt alkotását.

Itt lehet megtekinteni a Hogwarts Legacy fantasztikus kedvcsinálóját:

Borítókép: Hogwarts Legacy / youtube.com/screenshot