promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége Szabó Franciska Exatlonjának?: „El kell köszönnöm”
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary Végjátéka során Tóth Janka és Szabó Franciska is lesérült a Bajnokok közül, de utóbbi már a távozásra készül.

Alig pár napja, hogy Nagy Daninak távoznia kellett a sérülése miatt, most újabb versenyző kerülhet ilyen veszélybe. Szabó Franciska lesérült a Végjáték során, de csak a nap végén vitte el a mentő, hogy megvizsgálják. Végül semmit sem tudtak egyelőre mondani neki, így azt sem tudni, hogy mennyi ideig fog tartani a gyógyulása sem, de a Bajnok lélekben már arra készül, hogy esetleg neki is idő előtt kell elhagynia Dominikát.

„Valószínűleg el kell köszönnöm”

– fogalmazott Franciska abban a videóban, amiben azzal viccelődött, hogy másnap fogják amputálni a sérült lábát.

De nem ő az egyetlen a piros csapatból, akihez orvost kellett hívni. Tóth Janka komoly fejsérülést szenvedett a Végjáték egyik futamában, és nem is tudta pontosan felidézni, mi történt vele. Hogy hogyan történt a sérülés, azt az alábbi videóban nézhetitek meg (a csúszdánál kell figyelni).

Az már biztos, hogy pénteken Kihívó párbajt láthatunk, és azt is tudni már, hogy valamelyik női versenyzőtől kell búcsút vennünk. Hogy ki lesz Török Lívia ellenfele, azt Herczeg-Kis Bálintnak kell eldöntenie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás