promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér a Birmingham bandája: a hatodik évad lesz az utolsó
Borítókép:  Cillian Murphy a Birmingham bandája című sorozatban / via entrepreneur.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes hírt kaptak a Birmingham bandája című sorozat rajongói, ugyanis kiderült, hogy a következő évaddal búcsúzhatunk a Shelby családtól, de lehet, hogy nem örökre.

Nyolc éve, 2013-ban indult a Birmingham bandája (Peaky Blinders) című, már-már kultikus státuszba emelkedett széria, ami a 20. század első évtizedeiben játszódik Angliában, és a Shelby nevű gengsztercsalád gyakran erőszakos, elképesztően izgalmas kalandjait meséli el. A fantasztikus főszereplő, Cillian Murphy mellett olyan színészek szerepeltek benne az eddig elkészült öt évadban, mint például Tom Hardy, Sam Neill, Anya Taylor-Joy vagy Adrien Brody, szóval nem véletlen a hatalmas siker – ezért is olyan fájó, ami most kiderült.

A Birmingham bandája készítője, Steven Knight eddig azt mondta, hogy legalább hét évad fog elkészülni a sorozatból, de sajnos most bejelentették, hogy ez nem így van, ugyanis a következő, hatodik szezon lesz az utolsó, amit éppen most kezdtek el forgatni szigorú biztonsági intézkedések mellett.

Állítólag közrejátszott a döntésben, hogy a járvány ideje alatt jóval nehezebb és drágább a munka, viszont Steven Knight megígérte, hogy kielégítő lezárást kap a széria, és nem fognak csalódni a rajongók, ugyanis minden eddiginél nagyobb lesz a tét. Jelen állás szerint talán még idén láthatjuk a Birmingham bandája utolsó évadát, de legkésőbb 2022 első felében valószínűleg érkezni fog.

Az biztos, hogy rengeteg rajongót lesújtott a hír, de nem kell teljesen elkeseredni, ugyanis annak ellenére, hogy a sorozat véget ér, állítólag más módon, de folytatni fogják a történetet. Ez viszont bármit jelenthet, szóval különálló szériát, mozifilmet, vagy akár képregényt is, ez majd később kiderül, de addig is jobban tesszük, ha felkészítjük magunkat a búcsúra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás