promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régi veteránok lettek 2020 legnépszerűbb sorozatai
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt hinnéd, a Gyilkos elmék már rég megkopott az emberek szemében, pedig nagyon nem.

A koronavírus miatt még érdekesebb átvizslatni, hogy mik lettek 2020 legnépszerűbb szériái streaming tekintetben, mivel a karantén miatt a többség otthon volt, és ha nem könyvet olvasni, zenét hallgatni, vagy netalán hímezni akart, akkor sorozatozott.

Nehéz megmondani, hogy mennyivel lehetett volna más ez a lista, ha az emberek többsége eljárhat edzeni, moziba, vagy fesztiválozni, de annyi szerintem biztos, hogy nem néztek volna 57 milliárd percet a The Office-ból.

Mert ez a helyzet a Nielsen felmérése szerint: az amerikaiak a régi klasszikusokat részesítették előnyben, és ezzel a Netflix járt jól, mivel a lista élén álló The Office, a második helyen szereplő A Grace klinika, és a bronzérmes Gyilkos elmék streaming joga is náluk van a tengerentúlon. Az aranyérmesüket amúgy pont most veszítették el, ami máshová költözik.

A Grace klinikából 39 milliárd percet, míg a Gyilkos elmékből 35 milliárd percet streameltek a nézők.

Saját gyártású sorozatok közül a Breaking Bad utánzós Ozark győzött 30 milliárdnyi perc streameléssel. (Nem jobb, de hozza a szintet.) Ezt követi a Lucifer, a The Crown és Tiger King. A Disney Plusos The Mandalorian csak az ötödik helyet érte el 14 milliárd percnyi streammel.

Na, és innen jön egy igazán érdekes statisztika, mivel a The Mandalorian azonban győzött a torrentezők körében. Ha megnézzük, hogy miket töltöttek le illegálisan az emberek, akkor egy teljesen más listát fogunk kapni.

A filmeknél még érdekesebb adatok jönnek, mivel a top 10 gyakorlatilag tele van animációs filmekkel. Ebben a Jégvarázs 2 tarolt, a Vaiana (ez se mai darab – 2016) a második, míg A kis kedvencek titkos élete 2 a harmadik.

A teljes listát a Variety oldalán tudjátok átvizslatni ide kattintva!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás