promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Remek hírt kaptak a Barry című zseniális sorozat rajongói
Borítókép:  Barry szerepében Bill Hader / via amazon.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaly a járvány miatt nem tudott visszatérni a Barry című sorozat, de most kiderült, hogy ez igazából egész jól jött a készítőknek.

2018-ban mutatkozott be a hat Emmy-díjjal jutalmazott Barry című izgalmas krimi-komédia, amiben a fantasztikus Bill Hader alakítja a címszereplőt, aki sokáig bérgyilkos volt, majd beleszeretett a színészkedésbe, ezért szakmát váltott, de a múlt sötét árnyai nem akarják elengedni őt. A néhol Dexter utánérzéseket keltő szériának tavaly érkezett volna a harmadik szezonja, de a járvány miatt nem tudták elkezdeni a forgatást, viszont ezt meglepő módon az előnyükre kovácsolták a készítők.

Bill Hader elárulta, hogy nem csupán a Barry harmadik évadának forgatókönyvei vannak készen, de a kényszerpihenő alatt az írók már a következő szezont is teljesen megalkották, ráadásul jóval a határidő előtt, szóval ha végre szabad lesz dolgozniuk, akkor szinte semmi sem állíthatja meg őket.

A feketehumoráról és elvetemült akciójeleneteiről elhíresült sorozat rajongói már nagyon várják a visszatérést, hiszen valóban különleges alkotásról van szó, így igazán remek hír, hogy az írók ennyire előre megvannak a történettel, ugyanis ezek alapján sokkal jobban át tudták gondolni, hogy merre vigyék tovább Barry izgalmakkal teli életét.

A Barry első két szezonja elérhető az HBO Go-n, itt lehet megtekinteni egy előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás