promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták a Dexter folytatásának könyörtelen főgonoszát
Borítókép:  Dexter szerepében Michael C. Hall / via bloody-disgusting-com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyolc év után idén végre folytatódik a legendás sorozatgyilkosos széria, a Dexter, ráadásul már az is megvan, hogy kivel kell szembenéznie a következő évadban.

2006-ban kezdődött, és egészen 2013-ig tartott nyolc évadon keresztül a Michael C. Hall főszereplésével készült, két Golden Globe-díjjal jutalmazott Dexter című széria, aminek hőse egy olyan sorozatgyilkos, aki csak gonoszokat öl. A finálé annak idején sajnos nem elégítette ki a nézőket, éppen ezért lettek olyan izgatottak a rajongók, mikor bejelentették, hogy hamarosan jön a tíz epizódból álló kilencedik szezon, ami új lezárást fog adni sokak kedvenc sorozatának.

Az eredeti készítő mellett Michael C. Hall is visszatér, ráadásul kiderült, hogy a folytatás főgonoszát is megtalálták a zseniális Clancy Brown személyében. A karakteréről annyit árultak el, hogy egy igazán népszerű, nagyhatalmú ember, aki jószívű, segítőkész, és egy sikeres kamionos céget vezet, de ha keresztezed az útját, vagy feldühíted őt, akkor neked véged.

Ez elég izgalmasan hangzik, ráadásul Clancy Brown már olyan alkotásokban bizonyította tehetségét – nem egyszer negatív szerepben –, mint például a Hegylakó, A remény rabjai, Csillagközi invázió, Carnivàle - A vándorcirkusz vagy a Kedvencek temetője 2.

A tervek szerint tavasszal kezdik forgatni a legújabb évadot, és még idén ősszel bemutatásra kerül, bár a koronavírus-járvány még közbeszólhat, de az biztos, hogy a közönség már nagyon várja Dexter nagyszabású visszatérését, hiszen hozzá hasonlóan komplex, izgalmas figurát azóta se láthattunk sehol.

Michael C. Hall és Clancy Brown:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás