promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agyvérzést kapott a legendás rapper, Dr. Dre
Borítókép:  Dr. Dre / Valerie MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnal kórházba szállították a hiphop műfaj egyik legjelentősebb alakját, Dr. Dre-t, és az is kiderült, hogy most milyen állapotban van.

Tegnap még csak pletykálták, de ma már biztossá vált, hogy agyvérzést kapott a Grammy-díjas producer, Dr. Dre, aki olyan előadókat futtatott fel, mint például Eminem vagy 50 cent, és szinte nincs is olyan rapper, akivel ne dolgozott volna együtt valamilyen szinten. A Forbes szerint ő a hiphop világának harmadik leggazdagabb személye, és rengeteg rajongóval rendelkezik, így nem csoda, hogy szinte sokkolta az embereket a szörnyű hír.

Dr. Dre jelenleg is kórházban van és lábadozik, de ma hajnalban életjelet adott magáról, ugyanis a közösségi oldalán köszönte meg a rengeteg érdeklődést, aggodalmat. Elárulta, hogy szerencsére jól van, és remek ellátást kap az orvosoktól, ennek köszönhetően pedig úgy néz ki, hogy hamarosan hazamehet.

Rengetegen kívántak neki gyors gyógyulást, és ezek alapján nagy szerencséje volt Dr. Dre-nek, hogy nem lett komolyabb baja, szóval egy kicsit megnyugodhatnak a kedvelői. Őt ismerve a kórházból valószínűleg egyből a stúdióba fogja vezetni az első útja, így bőven van rá esély, hogy az élményeit egy ütős zenében fogja megosztani velünk.

Itt lehet megtekinteni az egykori N.W.A-tag, Dr. Dre posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás