promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csillagot kapott 50 Cent – videó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csillagot kapott 50 Cent, valódi nevén Curtis Jackson amerikai rapper, színész és producer a hollywoodi Hírességek sétányán.

A 44 éves rappert régi barátja, Eminem méltatta a ceremónián, aki elmondta, hogy noha 2002-ről csupán halvány emlékei vannak, arra kristálytisztán emlékszik, amikor először találkozott 50 Centtel – írja a Variety című filmes portál.

„A karizma és a személyiség, minden illett a zenéje intenzitásához”

– idézte fel a rapper, aki annak idején Dr. Dre amerikai hiphop producerrel együtt karolta fel Jacksont és segített neki a világ egyik legnépszerűbb rapperévé válni.

A queensi születésű 50 cent a 2003-ban megjelent Get Rich or Die Tryin' című albumával tett szert világhírnévre.

Zenei karrierje mellett számos filmben játszott, egyebek között az albumával azonos – magyarul Pénzed vagy életed – címet viselő 2005-ös, félig önéletrajzi filmben, valamint a Mélyütés és a Gengszterzsaruk című alkotásokban. Emellett magánvállalkozásai vannak és producerként is tevékenykedik – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Borítókép:  balról jobbra: Dr. Dre, 50 Cent és Eminem, és a Hírességek sétányát felügyelő bizottság elnöke, Chris Albrech. Forrás: AFP/Leon Bennett.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás