promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehull a lepel: így lett Ábel Anita a Szomszédok szereplője
Borítókép:  Life.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szomszédok egyik sztárja kétségkívül Julcsi, azaz Ábel Anita volt, aki ezzel meg is alapozta karrierjét. A napjainkban televíziós műsorvezetőként dolgozó színésznő most elárulta, hogyan került be a sorozatba.

Kétségtelen, hogy Ábel Anita az 1990-es évek kultikus sorozatának, a Szomszédoknak köszönheti ismertségét. Még ma is sokat Julcsiként emlékeznek rá. Igaz, a színésznő nem igazán szeret már beszélni múltjának ezen részéről. Azt is elutasította, hogy egy esetleges remake-ben szerepeljen.

De, hogy került Ábel Anita a sorozatba? Erre a kérdésre talált választ az Origo, a portál ugyanis előásott egy korabeli Film, Színház, Muzsika-beli interjút. Ebben maga Ábel Anita mesélt a kezdetekről, beválogatásáról, arról hogyan lett Vadász Zoltán javaslatára gyerekszereplő. – írja a Blikk.

Ő apukám jó barátja. Nagyon muris volt, egy budai vendéglőben ebédeltünk vele. Én elkezdtem közben színészkedni. De csak úgy, játékból. Mintha én lennék a Zoli bácsi nagy szerelme. Mindenki ránk figyelt. Zoli bácsinak potyogtak a könnyei a nevetéstől, s azt hajtogatta, ha ebből a lányból nem lesz szuperszínésznő, akkor én egy percig ne legyek többé színész! Egyszer csak azt kérdezte: nem félnék-e egy hosszabb tévésorozattól. Én? Félni? Tudomásul vette, de hazaküldött. No, mondtam magamban, Anita, ez nem a te mozid. De egy-két óra múlva csöngött a telefon. Erzsi néni, a statisztaszervező volt: Gratulálok, Anita, te vagy a Mágenheim Julcsi! Hát így történt”

– fogalmazott a kezdetekről Ábel Anita, aki a sorozat 1999-es befejezése óta számos szerepben kipróbálta magát. Dolgozott az RTL Klubnál és a TV2-nél, illetve a a közszolgálati tévében. Jelenleg a NőComment talk-show vezetőjeként lehet látni, nemsokára pedig a LifeTV Ébredj velünk! napindító műsorát vezeti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás