promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n, ami teljesen megkavarja 2021 elejét is
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már szilveszter este életbe lép a TV2 azonnali műsorváltozása, ami az újévben is érvényben marad.

Alig pár napja indult el a TV2-n az Exatlon Hungary 3. évada, de már az évadnyitó epizódja rekordot döntött. Persze nem volt nehéz dolga a csatornának, hiszen fő konkurenciája, az RTL Klub már nem indít új műsort és sorozatot az év végén, inkább filmeket sugároznak.

Éppen ezért érthető, hogy az Exatlon Hungary hogy tudott 19,1 százalékos közönségaránnyal diadalmaskodni, míg a Szörny RT-t a 18-49 éves korcsoport mindössze 9,1 százaléka, a Neveletlen hercegnő 2. részét pedig 11 százalék választotta.

Az viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy a TV2 sportrealityje továbbra is nagyon népszerű a TV-nézők körében, ezért jó, ha tudnak róla, hogy december 31-én, csütörtökön más időpontra kerül át, és ez az újév elején sem fog változni.

  • Mivel szilveszter este nem lesz Doktor Balaton, ezért az Exatlon korábban, 19:15-kor fog kezdődni, és nagyjából 21:30-ig fog tartani;
  • Január 1-jén még korábban, 18:45-től lesz látható, és 21 óráig fog tartani;
  • Január 4-e, hétfőtől viszont sokkal későbbre, 20:25-re kerül át, ami azt jelenti, hogy az újévben valamikor 23 óra előtt ér véget a műsor.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás