promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hová tűnt Gelencsér Timi? Kiderült, miért nem látjuk az Exatlonban
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary nézőinek feltűnt, hogy Gelencsér Tímea nincs a műsorban, pedig elvileg ő is kiutazott Dominikára. Most kiderült, miért nem látjuk a képernyőn.

Már javában tart az Exatlon Hungary 3. évada, ahol a versenyzők már az első napok alatt összeszoktak egymással; néhányan olyannyira, hogy éjszaka még össze is bújtak, emellett pedig Palik László sem mehetett el szó nélkül.

A verseny harmadik napján a Kihívók és a Bajnokok egy tüzes pályán mérkőztek meg egymással a Jokerért, ami ismét nagyon szoros volt, de végül a Bajnokok jöttek ki győztesen. A gigászi küzdelem után a műsorvezető elmondta, hogy most olyan történt az Exatlon Hungaryben, ami azelőtt soha. Hogy mi, azt az alábbi videóban mondja el.

Azonban a kérdés továbbra is adott, hogy hol van Gelencsér Tímea? Hiszen mindenki úgy tudta, hogy riporterként ő is visszatér az új évadban, ám mind ez idáig senki sem látta őt.

Akik azonban követik az egykori szépségkirálynő Instagramját, azok láthatták, hogy Timi nemrég egy posztban tudatta a követőivel, hogy még nincs Dominikán. Ugyanis közbe jött egy olyan forgatás, ami miatt még nem tudott kiutazni a stábbal, de elmondása szerint nemsokára csatlakozik hozzájuk.

Január 3-án, vasárnap este 22 órakor lesz látható a Best of Dancing with the Stars című különkiadás a TV2-n, amibe Tímea, mint az első széria győztese is szerepelni fog.

Hogy pontosan mikor láthatjuk először az Exatlon Hungaryben, azt egyelőre nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás