promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi és Vastag Csaba segít elviselhetőbbé tenni a koronavírus-karácsonyt
Borítókép:  LifeTV
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre Tóth Andi is elénekli a Last Christmast, amit a LifeTV-n lehet majd meghallgatni.

Tombol a koronavírus-járvány, így rengeteg helyen nem lesz megszokott a karácsonyi hangulat. A kormány a pandémia alatt annyi mentőövet dobott, hogy december 24-e estétől december 25-e reggelig felfüggesztette a kijárási tilalmat.

A 10 fős korlátozás maradt, de annyiban engedtek, hogy 14 évesnél fiatalabbak nem számítanak bele a létszámba. Ettől még rengeteg helyen csak a szűk családi kör igyekszik ünnepelni.

Ami száz százalékosan biztos szokott lenni, az az, hogy a Reszkessetek, betörők!, a tök felesleges harmadik résszel együtt le fog menni a tévében. A másik, hogy a karácsonyi filmek mellett rengeteg helyen lesznek karácsonyi zenék.

Aki esetleg unja a Mennyből az angyalt, és a pop-karácsony felé evezne, azoknak a LifeTV-n olyan magyar előadók rohannak majd a segítségére, mint Tóth Andi, Vastag Csaba, vagy Radics Gigi.

Olyan dalok kerülnek majd terítékre, mint a Wham! elnyűhetetlen megaslágere, a Last Christmas, a Mariah Carey-féle Santa Claus Is Coming To Town, vagy a White Christmas Vastag Csaba előadásában.

Ez lesz a Varázslatos Life Karácsony, ami előzeteseket is kapott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás