promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone rendesen a porba tiporta az egyik filmjét
Borítókép:  Sylvester Stallone / LOIC VENANCE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utólag okos az ember, és úgy néz ki, hogy ezzel Sylvester Stallone is így van, ugyanis elég negatív jelzővel illette egy korábbi alkotását.

Nem meglepő, hogy Sylvester Stallone legendás pályafutásának több mint 50 éve alatt becsúszott pár nem túl jó film is, hiszen ez minden színésszel megesik. Az viszont már egyáltalán nem hétköznapi, hogy Sly nyíltan döngöli a földbe valamelyik munkáját, és most a 2001-ben bemutatott, elég nagyot bukó Forma 1-es akciófilm, a Felpörgetve kapta tőle az ívet egy retro kép kíséretében.

„Éppen 190 mérföld/órával gyakorlok egy filmem miatt, ami sajnos elég pocsék lett. Az élet tényleg egy nagy verseny az idővel. Kitartást, Sly”

– írta Sylvester Stallone a fotó mellé, amin egy F1-es autócsodában ül.

Renny Harlin (Még drágább az életed) alkotása valóban nem sok ember kedvence, és az elkészítési költségének csupán a harmadát szedte össze annak idején a mozikban, de azért még így is akadnak olyanok, akiknek bejött.

Sly viszonylag elegánsan, de azért keményen adta a világ tudtára, hogy nem kedveli a Felpörgetve című filmet, bár az még kérdéses, hogy miért pont most. Lehet, hogy kapcsolgatta a tévét, hirtelen megakadt rajta a szeme, és előtörtek belőle a kellemetlen emlékek? Bárhogy is legyen, nem jellemző rá ez a viselkedés.

Itt lehet megnézni a Felpörgetve előzetesét:

Itt pedig Sylvester Stallone posztja látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás