Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett az Amerikába jöttem 2 első előzetese

Megérkezett az Amerikába jöttem 2 első előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett az Amerikába jöttem 2 első előzetese

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 16:35

Több mint három évtized után végre elkészült az Amerikába jöttem című klasszikus komédia folytatása Eddie Murphy főszereplésével, az első kedvcsináló alapján pedig nem fognak csalódni a rajongók.

Eddie Murphy egy igazi kultuszvígjátékot készített 1988-ban, hiszen az Amerikába jöttem a mai napig sokak egyik kedvence a rengeteg remek poén, ütős beszólás és mókás szituáció miatt. A legtöbben ugyan nem hittek benne, de nagyjából 32 év elteltével tényleg jön a folytatás, ráadásul szinte az összes kedvencünk visszatér.

A Craig Brewer (A nevem Dolemite) által rendezett Amerikába jöttem 2-ben Eddie Murphy karaktere visszamegy New Yorkba, hogy hazavigye a rég elveszett fiát. Az újabb kalandban természetesen vele tart hű barátja és alattvalója is, akit ismét Arsenio Hall alakít, de az alkotásban feltűnik még többek között Wesley Snipes is, szóval sikerült tetézniük a dolgokat.

Az Amerikába jöttem 2 jelen állás szerint március 5-én érkezik az Amazonra, és végre megjelent az első előzetes is, amiben felvonultatják a színészeket, illetve egy kis ízelítőt is kapunk az első részből jól ismert fodrászat mostani hétköznapjaiból. Természetesen az öregek most sem hagyják szó nélkül hőseink kinézetét, a humoros jelenet alapján pedig ismét egy rendkívül szórakoztató művet fogunk kapni, amire megéri várni.

Itt lehet megtekinteni az Amerikába jöttem 2 trailerét:

Borítókép: Arsenio Hall és Eddie Murphy az Amerikába jöttem 2 című filmben / via twitter.com/Prime Video