Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véget ér a Mintaapák

Véget ér a Mintaapák

Zene, Film & Kultúra

Véget ér a Mintaapák

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:37

A TV2 megerősítette, hogy a Mintaapák hamarosan lekerül a képernyőről, ugyanis véget ér a 2. évad.

Hamarosan minden sorozat kifut a kereskedelmi csatornákon. December 23-án érkezik a Drága örökösök legutolsó része, ami azt jelenti, hogy 4 évad után véget ér az RTL Klub sikersorozata.

Azonban nem kell sokáig várni a sorozatok kedvelőinek, január 3-án debütál a Keresztanyu, aminek főszerepeiben többek között olyan színészeket láthatunk majd, mint Molnár Piroska, és Gálvölgyi János.

A TV2-n jelenleg is futó Mintaapákról már korábban megerősítette a TV2, hogy készül a 3. évad, amiből mind ez idáig 16 epizódot forgattak le. A SorozatWiki nemrég megtudta, hogy a széria 2. évada december 23-án, szerdán este fog véget érni, de azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor debütál a 3. évad; valamikor 2021 tavaszára várható.

„Igen, meg tudjuk erősíteni, hogy ebben az évben december 23-án látható utoljára képernyőn a sorozat. A továbbiakról pedig annyit tudunk mondani, hogy jövőre folytatódnak a forgatási munkálatok"

- nyilatkozta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWiki-nek.

Szerencsére a TV2-n sem maradunk sokáig sorozatok nélkül; december 27-én érkezik a „magyar Dallasként” emlegetett Doktor Balaton, amiben Bodrogi Gyula is kiemelt szerepet fog játszani, de Pumped Gabo is fel fog tűnni benne.

Borítókép: TV2