promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 megmutatta a „magyar Dallas” előzetesét – videó
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan indul az új napi sorozat, a Doktor Balaton, amit a „magyar Dallasként” is emlegetnek. A TV2 nemrég megmutatta a széria első előzetesét, amiben Bodrogi Gyulát is láthatjuk.

Már nem kell sokáig várakoznunk, hamarosan megismerhetjük a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozatának történetét. A Doktor Balaton főbb szerepeit többek között olyan színészek alakítják, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Kata és Sárközi Nagy Ilona.

A „magyar Dallas” történetének helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. A hétköznap esténként képernyőre kerülő sorozatban nem lesz hiány váratlan fordulatokban, a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet számos meglepetést tartogat majd estéről-estére azoknak, aki figyelemmel kísérik a Mészáros András címszereplésével készülő dramedyt. Addig is megnézhetjük a sorozat első előzetesét.

„Nagy örömmel mutatjuk be a Doktor Balaton első képkockáit. A ContentLab&Factory a pandémia okozta komoly kihívások ellenére is profi, összehangolt munkával egy ilyen színvonalas produkciót hozott létre, ami reméljük, hogy a nézők tetszését is elnyeri majd”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás