promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars sztárja alakítja Whitney Houstont a hamarosan érkező életrajzi filmben
Borítókép:  Whitney Houston / Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bohém rapszódia írója Whitney Houston életéből is filmet készít, ráadásul hosszas keresgélés után a tökéletes színésznő is megvan hozzá.

Miután 2018-ban gigantikus sikert ért el a Queen és Freddie Mercury életéről szóló Bohém rapszódia, Hollywood vérszemet kapott és minden stúdió ráállt a zenés életrajzi filmekre. Jött az Elton Johnos Rocketman, majd David Bowie is megkapta a magáét, illetve bejelentették, hogy Michael Jackson és többek között Whitney Houston is így fog járni – utóbbiét ráadásul konkrétan a Bohém rapszódia írója, Anthony McCarten vette kezelésbe és most kiderült, hogy ki fogja alakítani a legendás énekesnőt.

A Whitney Houston életén alapuló I Wanna Dance with Somebody című alkotás készítői tudják, milyen fontos, hogy megtalálják a tökéletes főszereplőt és végül több hónapnyi keresgélés után a Star Wars: Skywalker kora Jannah-jaként ismert Naomi Ackie-re esett a rendező, Stella Meghie választása.

A színésznő A ki***ott világ vége című sorozatban is feltűnt és állítólag azért ő nyerte meg Whitney Houston szerepét, mert a kiválasztás során végig lehengerlő teljesítményt nyújtott és képes volt hihetetlenül felidézni a világsztár színpadi szerepléseit úgy, hogy közben megható emberséget is csempészett az alakításába.

A fentiek alapján tényleg jól döntöttek, hiszen ezen nagyon sok múlik és ezt a Bohém rapszódiában az Oscar-díjas Rami Maleknél is megtapasztalhattuk.

Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor láthatjuk a filmet, illetve azt se árulták el, hogy ténylegesen Naomi Ackie fog énekelni vagy csak tátognia kell, de az biztos, hogy sokan várják a filmet és nagyon nehéz dolga lesz a színésznőnek, hiszen egy globálisan ismert előadót kell eljátszania.

Naomi Ackie és Whitney Houston egymás mellett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás