promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Biszexuális lett a Marvel egyik központi szereplője
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik Marvel képregény tisztázta, hogy a Galaxis őrzői egyik tagja biszexuális. De hogy a mozifilmekben is az lesz, azt egyelőre nem tudni.

Lassan egy éve köztudott, hogy a Marvel-filmek első meleg karaktere a 2021. november 5-én debütáló Örökkévalók című filmben fog feltűnni, aki nyíltan fel fogja vállalni szexualitását. Ezt a karaktert Haaz Sleiman fogja játszani, aki Phastos párja, házastársa, gyermekének apja lesz.

Bár ez nem igazán tetszett a rajongóknak, a vihar hamar elmúlt. Most azonban újabb botrány alakult ki a Marvel háza táján, miután a Galaxis őrzői egyik legfrissebb, december 9-én publikált számában kijelentették, hogy Űrlord biszexuális.

Bár a hős eredettörténetét már többször elmesélték a képregényekben, a CBR szerint ez számít a hivatalos verziónak. A történet szerint Peter Quill elmegy a Morinusra, ahol összeismerkedik egy humanoid férfival és egy humanoid nővel, akikkel aztán évekkel később romantikus kapcsolatot létesít. A képregény egyik oldalán Űrlord beismeri, hogy számára ők jelentik az otthont és köszönetet mond nekik, amiért elfogadják őt. Mire a humanoid férfi, Mors azt mondja neki, hogy „az, aki volt, annak már vége”.

Hogy ez a Marvel-filmeket is érinteni fogja-e, és a Chris Pratt által megformált Űrlord is mindkét nem felé fog-e vonzódni, arról egyelőre nincs információ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás