Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Olyan bejelentést tett az RTL Klub, aminek sokan fognak örülni

Olyan bejelentést tett az RTL Klub, aminek sokan fognak örülni

Zene, Film & Kultúra

Olyan bejelentést tett az RTL Klub, aminek sokan fognak örülni

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:46

Az RTL Klub bejelentette, mikor indul a Drága örökösök alkotóinak új sorozata, a Keresztanyu, ami egyben a csatorna első új műsora lesz 2021-ben.

December 23-án véget ér a Drága örökösök, ami hatalmas űrt fog hagyni maga után a sorozat rajongói számára. De nem kell sokáig várni a széria alkotóinak új produkciójára, a Keresztanyu-ra, ami tulajdonképpen a 2021-es esztendő első új műsora lesz a csatornán.

A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat.

Róza mama, a „Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel –, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet. A sorozat szeretettel és humorral vesz górcső alá számos szokatlan, abszurd helyzetet, népies, szatirikus humorral fűszerezve.

A sorozat első részét január 3-án, vasárnap 18:50-kor láthatjuk majd, míg a folytatás a Drága örökösök helyére, hétköznap este 20:10-re kerül.

A széria szereplői:

Molnár Piroska (Róza Mama), Gálvölgyi János (rendőrfőnök), Kékesi Gábor (Márk), Dobos Evelin (Petra), Szacsvay László (Szemereki), Lengyel Ferenc (Tivadar), Konfár Erik (Imi) Dóra Béla (Zénó), Ullmann Mónika (Mariann), Mihályfi Balázs (Lajos), Tóth Angelika (Laura), Maizác Fanni (Ildi), Németh Kristóf (Jóska), Balogh Anna (Timike), Gömöri András Máté (Zozó), Dzsupin Ibolya (Sárika), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Kriszta), Józan László (Igor), Hunyadi Máté (Viktor), Nagy Feró (Babos), Ganxsta Zolee (Damil), Farkas Dénes (Bonifác), Koch-Bulla Zelda (Tatjana), Rátonyi Hajni (Elza néni), Fekete Györgyi (Klárika), Noé Viktor (Szkander), Mezei Léda (Gina), Petri Viktor (Karló), Gonda Kata (Viki), Janicsek Péter (Pityke), Szentiványi Zsolt (Zsiga), Kenderes Csaba (Jani).

Borítókép: 24.hu