Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Michael Schumachernek nincs köze a BeleValóVilág új műsorvezetőjéhez

Michael Schumachernek nincs köze a BeleValóVilág új műsorvezetőjéhez

Zene, Film & Kultúra

Michael Schumachernek nincs köze a BeleValóVilág új műsorvezetőjéhez

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:10

A névrokonság azért megvan, mert Schumacher Vanda lesz Gáspár Győző váltótársa az RTL2-őn futó BeleValóVilágban.

Zakatol a Való Világ 10, aminek van egy 18 karikás változata, a BeleValóVilág, ahova a szaftosabb témák szoktak bekerülni. Győzike nagyon mély témákba merül el, és azt pont elkaptuk, amikor kamu interjút csinált egy visszaeső farokmarkolászóval. A műsorban azonban tényleg felhívták dr.Sztropacsek Endre viselkedéskutatót, aki azt elemezte ki, hogy VV Dani miért nyúlkál állandóan a férfiasságához.

Győzike valóban vicces műsorvezető a maga módján, de kért maga mellé egy ember, aki Schumacher Vanda lesz. A 22 éves lányt a nézők a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákból már ismerhetik.

„Nagyon boldog vagyok. Alig hiszem el, hogy műsort vezethetek, élőben, méghozzá a BeleValóVilágot. Hatalmas kihívás ez a számomra. Sorozatok terén van már némi tapasztalatom, de a műsorvezetést eddig nem próbáltam, így nem kérdés, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy elnyerjem a nézők szeretetét és megfeleljek az elvárásoknak. Bevallom, nagyon izgulok"

– mondta Vanda, akit ma 23:00 órakor láthatnak először a képernyőn a BeleValóVilág rajongói. A teljes műsort pedig az RTL Most platformon vissza is nézhetik.

Borítókép: RTL Klub offical/ZANKO TAMAS